Kimler Forklift Kullanabilir?

Temelde, bir forklift yalnızca eğitim almış ve işveren tarafından yazılı olarak görevlendirilmiş kişiler tarafından kullanılabilir. Temel, DGUV Yönetmeliği 68 "Yük Taşıma Araçları" (§ 7) ve DGUV İlkesi 308-001'dir.
Şartlar
- En az 18 yaş (16 yaşındaki stajyerler gözetim altında)
- Fiziksel ve zihinsel yeterlilik
- Yeterlilik belgesi ile eğitim (Forklift belgesi)
- İşveren tarafından yazılı görevlendirme
Staplerschule1'den aldığınız forklift belgesi ile eğitim gereksinimlerini karşılıyorsunuz – Teori çevrimiçi, Frankfurt am Main'de sınavlı uygulama günü.